Regulament Los Aztecas!

In jos

Regulament Los Aztecas!

Mesaj Scris de Mastiff la data de Lun Iun 26, 2017 6:29 pm


Reguli Generale

- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.
- spam-ul pe chatul factiunii in timpul war-ului este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie.
- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu AV.
- daca observati probleme ale colegilor de comportament pe chat-ul /f, sunteti rugati sa trimiti un PM liderului/sub-liderului pentru a sanctiona membrii. Conducerea nu poate si sa organizeze factiunea si sa verifice in permanenta chat-ul /f.
- cererea de demisie se poate accepta doar daca se pune o poza in care se confirma faptul ca este membrul respectiv. Daca a mai avut evidente war-uri/amenzi postate de pe acel cont de forum, atunci se poate face exceptie si se poate accepta demisia.
- in cazul in care un membru primeste ban seara, pe langa cele 72 de ore, un lider are timp inca 24 de ore sa il demita pe membrul respectiv.
- fiecare membru trebuie sa apartina unei grupari (arms/drugs). Liderul are 72 de ore dupa intrarea in factiune sa ii seteze gruparea.
- evidenta war-uri se face pe panel de catre lideri/sub-lideri. Regula este aceeasi, trebuie sa participati la minim jumatate din war-urile avute. Liderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul necesar.
   Skinuri
- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii. Daca este la prima abatere, i se comunica ca are timp 24 de ore sa schimbe skin-ul, in caz contrar primeste FW. La urmatoarele abateri se poate sanctiona direct cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.

   Reclamatii factiuni
- liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderul, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.


   Moduri si Cheat-uri
Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), aici sunt incluse si modurile care credeti ca sunt permise (spre ex.: mousefix), moduri ce modifica animatiile (ped.ifp, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.
Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Programele folosite special pentru a curata urmele (exemple: R-wipe, Ccleaner, etc) sunt strict interzise. Folosirea lor in timpul war-urilor, sau inainte de a da datele adminului, este strict interzisa si se pedepseste cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Regula este aceeasi si pentru folosirea recenta a programelor de la TW.
Este strict interzis sa folositi CMD.exe in timpul war-urilor sau recent. Folosirea lui poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Neactualizarea procesului CMD.exe sau a programelor de la TW, in cele 2 programe WinPrefetchView si LastActivityView, poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 90 de zile.
Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu 7 zile.
Este interzis sa mutati/stergeti fisierele executabile (.exe) rulate recent, daca au fost folosite inainte de control sau in intervalul war-urilor. Se sanctioneaza cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Fisierele executabile rulate recent trebuie justificate si prezentate adminului la somatia acestuia.

Mastiff

Mesaje : 3
Data de înscriere : 26/06/2017

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum